Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Bozsoki Zenei Fesztivál

Kőszeg

Bozsoki Zenei Fesztivál

Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Bozsoki Zenei Fesztivál, mely most először az Alpokalja Művészeti Napok nevet is viseli.
Augusztusban három helyszínen, a kőszegi Evangélikus templom, valamint a főtéri Jézus Szíve templom és a bozsoki Szent Anna templom látja vendégül a klasszikus zene szerelmeseit. A Fesztivál rengeteg izgalmas programmal, komolyzenei koncerttel várja az érdeklődőket 2019. augusztus 2. és 5. között.

 

 

 

 

Fürdőajánló

 

Kőszegtől 25 km-re található a Bükfürdő Thermal & Spa, mely igazi paradicsom a fürdőzőknek. Fedezze fel a strand, gyógyfürdő, élményfürdő és aquapark medencéit és csúszdáit! A 14 hektáros, árnyas fákkal borított parkban fekvő fürdőkomplexum, amely 2018-ban új nevet és arculatot is kapott, 34 medencével, több mint ötezer négyzetméter vízfelülettel, gyógy-, strand- és élményfürdővel, modern szaunavilággal és wellness centrummal, elismert gyógyászati részleggel, kempinggel áll a vendégek rendelkezésére.

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Bozsoki Zenei Fesztivál: július 26.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2024. évi program még nem ismert



Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Kőszeg
Látnivalók